Penispumpen är ett populärt sexföremål som ofta används för både penisförstoring och erektilproblem, vilket förutom de synliga fördelarna också ger användaren nöje. Det är en cylinder i vilken penis är placerad. Det finns olika modeller, men oftast är pumparna tillverkade av plast.

Flera inflationer behövs för att skapa nödvändigt vakuum för att vidga blodkärlen i området för att göra penis visuellt större och erektionen friskare och längre. Ibland köps det bara på grund av den “sugande” känslan det skapar och som av många män uppfattas som extremt trevlig och tillfredsställande.

Vissa jämför det med känslan av oral kärlek, vilket inte är konstigt, för att suga i kombination med fuktgivande smörjmedel effektivt och intensivt stimulerar glanspenis. Genom att justera sugkraften efter önskemål och använda olika rörelsestekniker kan du faktiskt simulera oral kärlek med penispumpar .

Vad du kan göra med penispumpen
Denna sexleksak kan användas för olika ändamål, varav de viktigaste är:

Penisförstoring – En stor andel män som får pump är avsedda för penisförstoring. Men fungerar det verkligen så? Penispumpen kan faktiskt göra din penis längre och tjockare. Dess sugverkan utvidgar blodkärlen som fylls med mer blod än vanligt. Det är detta tillströmning som förstorar penis och gör erektionen friskare och längre. Bortsett från att ditt sexuella förtroende med en större penis kommer att öka, blir din partner också nöjd med slutresultatet. Tyvärr är effekten tillfällig och för en permanent måste du använda pumpen oftare. Men även då kan detta inte garanteras med säkerhet.
Lösa erektilproblem- Erektilproblem är den vanligaste orsaken till att män tillgriper implantat i penis. I fall när det gäller dålig blodcirkulation, diabetes eller äldre män är detta en acceptabel lösning. Men stress såväl som andra psykologiska problem kan också orsaka en dålig erektion. 14% av männen över 18 år lider av impotens. Oavsett om du lider av psykiska eller fysiska besvär, i de flesta fall erbjuder penispumpen en bra lösning på problemet. Tänk på att du inte alltid kan hålla erektion länge efter att du har använt en pump. Använd i detta fall pumpen i kombination med en penisring. Genom att placera en ring vid basen av penis precis innan du använder pumpen, kommer blodet att finnas kvar i din penis och därmed njuta av en friskare och mer varaktig erektion.
Onani – penispumpen kan också användas för onani. Nedan hittar du flera tekniker som leder dig till en stor erektion och / eller skakande orgasm:
“Mjölkning” : denna teknik utförs genom att flytta cylindern upp och ner i penis.
“Pumpning” : tryckförändringen i pumpen är viktig här. Låt det tappa något och återställ det sedan igen. Försök med olika tryckvärden för att avgöra vilken som påverkar dig mest.
Skaka : Om du använder pumpen under en kort tid kan din erektion försvagas. Skaka cylindern med handen eller höfterna för att stimulera nervändarna i din penis.
“Wrapping” : För att få blodet att flöda i din penis ännu starkare, linda pumpen med något varmt, till exempel en elektrisk filt.
Hur man använder en penispump
För lite mer komfort på kanten av pumpen, där gummitätningen finns, applicera lite smörjmedel. Placera sedan cylindern längs penisens längd till dess bas. Skapa ett vakuum med handpumpen och se hur din penis förstoras. Använd inte pumpen i mer än 20-30 minuter för att undvika biverkningar av sexleksaker.

Om du vill behålla erektionen längre efter att du har pumpat klart rekommenderar vi att du använder en penisring. Placera den vid basen av din penis, där den kommer att dra åt, blockera blodflödet inuti penis för att förlänga erektionen.

Det bästa alternativet för män med erektilproblem är just det – kombinationen mellan en penispump och en ring. Om du är orolig för att din erektion kommer att sjunka så fort du tar bort din penis från pumpen, är det bäst att sätta på ringen först och bara sedan använda pumpen.

Är pumpen lämplig för kvinnor? ja! Kvinnor kan också använda en penispump , men genom att placera den på deras skamläkemedel eller klitoris. Det är möjligt att prova det på dina bröstvårtor under förspel. Sugeffekten på detta område anses av de flesta kvinnor vara spännande och stimulerande.

Om din önskan att prova en pump inte är tillfällig, ta en titt på våra erbjudanden av specialdesignade vakuumleksaker för kvinnor – vaginala eller klitorispumpar och nippelsugstimulatorer.

Vad är skillnaden mellan olika modeller av penispumpar
Manuella och automatiska penispumpar – handpumpar har kulor eller T-formade pumpmekanismer anslutna till en slang som vid komprimering skapar lågt tryck i cylindern. Dessa modeller är väldigt enkla att använda, men skapandet av vakuum görs helt av dig. De automatiska pumparna finns i det högre prisregistret, men å andra sidan, bara genom att trycka på 1-knappen skapas det nödvändiga trycket, utan att kräva någon ansträngning och manuell pumpning.
Transparenta penispumpar – de flesta pumpar är transparenta och detta görs med avsikt. Det är inte bara intressant och spännande att se din penis förstoras, men det är också bra att se din kropp reagera på vakuumet. Tack vare det genomskinliga materialet kan du märka att nötning uppträder direkt efter utseendet, eftersom smärtan från dem kan uppträda i ett senare skede. Vissa pumpar har en skala som leder dig till storleken på din penis. Andra modeller har en inbyggd penishylsa som håller pumpen renare men samtidigt stör synligheten på penis.
Penis pumpar med en hylsskede – inte alla tycker att det är spännande att se en penispump . Detta är inte förvånande, eftersom vissa modeller ser pinsamma och tråkiga ut. Det är därför du kommer att hitta vaginahylspumpar på marknaden. Tillverkat av ett material som med en liten mängd smörjmedel känns som en riktig vagina, i kombination med sugeffekten när den används, skapar dessa pumpar en känsla som riktigt sex med en kvinna. Tyvärr är sådana modeller inte särskilt vanliga. Du kan dock hitta ett antal realistiska ärmar (Fleshlight) i vår masturbatorsektion, men kom ihåg att deras design är gjord för penetrering och därför inte har samma sugeffekt som penispumpar.
Penismanometerpumpar – manometern finns antingen på handtaget eller på toppen av cylindern. Med hjälp kan du noggrant övervaka trycket i cylindern. På så sätt vet du exakt hur mycket vakuum du behöver för maximala resultat. Tyvärr betalas detta extra och priset på denna typ av pump är högre än de vanliga.
De bästa pumparna – utan tvekan de bästa pumparna är Bathmate, eftersom de också kan användas under vattnet. Detta innebär att de alltid kommer att vara rena och i perfekt skick. Materialen som de är tillverkade av är starka och högkvalitativa. Nackdelen med den här modellen är att den är ganska dyr, men om du verkligen letar efter de bästa och snabbaste resultaten för penisförstoring, är det här det bästa valet.
Vad du bör vara uppmärksam på innan du köper en penispump
Användningen av en penispump bör inte kännas smärtsam, tvärtom – för att ge dig spännande stunder av nöje. Användningen av sådana leksaker döljer dock riskerna. Om du använder pumpen i mer än 20-30 minuter kan sår eller skrubbsår uppstå på penis.

De är inte alltid synliga för blotta ögat. Det är därför det är nödvändigt att läsa instruktionerna för din pump så fort du köper den. På så sätt vet du hur du snabbt släpper trycket och tar bort pumpen från din penis om det behövs.

Varför köpa en penispump från Snorbilligt.se
Vi på Snorbilligt.se har alltid försökt att erbjuda den svenska marknaden högsta möjliga produkt, arbetet från beprövade tillverkare världen över. Vi tror att alla förtjänar att köpa en leksak som tjänar honom troget under många år framöver.

Det är därför vi skapar ett speciellt urval av våra produkter, vi väljer dem så att de är intressanta och spännande för våra kunder och samtidigt är gjorda av högkvalitativa och hållbara material, vilket garanterar ett stort värde för pengarna.

Tveka inte att stanna vid våra dyrare föremål – Fleshlight onani eller Bathtime penis pumpar . Genom att inse risken för din hälsa genom användning av imitationer garanterar vi att du hos oss bara hittar originalprodukter till de bästa priserna.

För varje beställning får du gåvor och rätten under vissa förhållanden att dra nytta av en rabatt för din nästa beställning. Dra nytta av alla våra fördelar jämfört med andra sexbutiker online och gör din första beställning hos oss!

Penispumpar är sexleksaker